inpink logo


  PriveKlanKosova

  HD
  53:56
  автор | дата 10.05.2019
  • 616823
  • 4388
  • 1483
  Проголосовало пользователей: 5871
  Loredana Zefi përgjigjet për të gjitha pikëpyetjet në rastin e skandalit me çiftin zviceran në një konferencë për media në Prishtinë me Mozzik dhe dy avokatët e saj, Tomë Gashi dhe Artan Sadiku. Loredana Zefi beantwortet alle Fragen zum Skandal mit dem Schweizer Ehepaar an einer Pressekonferenz in Pristina mit Mozzik und ihren beiden Anwälten Tomë Gashi und Artan Sadiku. Loredana Zefi répond à toutes les questions concernant le scandale du couple suisse lors d'une conférence de presse à Pristina avec Mozzik et ses deux avocats, Tomë Gashi et Artan Sadiku.
  ЕЩЁ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.05.2019
  STORY: ARTAN TELAKU KAMERA: MIRAND KARAMANI MONTAZHI: ARIANIT HALILI.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.03.2019
  Gazetar: Vlorijan Halili Kamera: Mirand Karamani Montazhi: Arianit Halili.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 20.05.2019
  Gazetar: Artan Telaku Kamera: Mirand Karamani Montazhi: Arianit Halili.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 23.06.2012
  NOIZY KONCERT NE PRISHTINE - PRIVE KLAN KOSOVA Vizioni: http://www.prive.al/
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.05.2019
  Gazetar: Artan Telaku Montazhi: Arianit Halili.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.01.2013
  NGJAJSHMERIA E FYTYRAVE PUBLIKE! - PRIVE KLAN KOSOVA Vizitoni: http://www.prive.al/
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.05.2019
  Ndiqni PRIVE: Web: http://prive.al/ FB: https://www.facebook.com/PriveTVShow Twitter: https://twitter.com/PriveKlanKosova ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 01.01.2019
  Këngëtarja e njohur Shyhrete Behluli vjen në 50 pyetjet e Prive të cilat kësaj herë nuk bëhen vetëm nga Vlorijani por edhe reja e këngëtares, Learta Jakupi dhe ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.04.2019
  Materiali me të pathëna nga dasma e djalit të Remzie Osmanit. Si shkoi i gjithë eventi i martesës së Hamit me Gëzimen? Prive ju sjell detajet Gazetar: Vlorijan ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 16.05.2019
  Ndiqni PRIVE: Web: http://prive.al/ FB: https://www.facebook.com/PriveTVShow Twitter: https://twitter.com/PriveKlanKosova ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 12.02.2012
  Facebook: http://www.facebook.com/pages/Prive-KlanKosova/168680279851281 Vizioni: http://www.prive.al/
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.05.2019
  STORY: VLORIJAN HALILI KAMERA: MIRAND KARAMANI MONTAZHI: ARIANIT HALILI.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.05.2019
  Një material nga Artan Telaku në prag të finales së Eurovision ku Shqipëria përfaqësohet me Jonida Maliqin dhe këngën e saj 'Ktheju tokës' STORY: ARTAN ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 20.04.2019
  Këngëtarja Shyhrete Behluli flet ekskluzivisht për herë të parë për prishjen e raporteve me motrat Mustafa pas këngëve 'Je e vetmja' e 'Qika e nanës' të cilat u ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.04.2019
  Ndiqni PRIVE: Web: http://prive.al/ FB: https://www.facebook.com/PriveTVShow Twitter: https://twitter.com/PriveKlanKosova ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.10.2017
  Gazetar: Vlorijan Halili Kamera: Dardan Fetahu Montazhi: Dren Spahiu.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 02.03.2019
  Aktorja Teuta Krasniqi i përgjigjet të gjitha akuzave për serialin 'iStar', transmetuar në RTK mbi fondet e marra për realizimin e tij. STORY: ARTAN TELAKU ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.05.2019
  Gazetar: Vlorijan Halili Kamera: Mirand Karamani Montazhi: Arianit Halili.
  • СКАЧАТЬ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.05.2019
  Gazetar: Vlorijan Halili Kamera: Mirand Karamani Montazhi: Arianit Halili.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.05.2019
  Gazetar: Artan Telaku Kamera: Mirand Karamani Montazhi: Arianit Halili.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 09.05.2019
  Prive ishte aty kur Loredana dhe Mozzik mbërritën nga Zvicra në aeroportin ndërkombëtar të Prishtinës. Çfarë tha reperi kur mbërriti në ANP “Adem Jashari” për ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.06.2012
  SKUADRAT E ZEMRES TE VIP-VE - PRIVE KLAN KOSOVA Vizioni: http://www.prive.al/
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.05.2019
  STORY: VLORIJAN HALILI KAMERA: MIRAND KARAMANI MONTAZHI: ARIANIT HALILI.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.05.2019
  Gazetar: Artan Telaku Kamera: Mirand Karamani, Arben Restelica Montazhi: Arianit Halili.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.05.2019
  STORY: VLORIJAN HALILI KAMERA: MIRAND KARAMANI MONTAZHI: ARIANIT HALILI.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.01.2013
  KARAJFILI I VOGEL JU SJELL MILIONA SINANIT & SELDIT - PRIVE KLAN KOSOVA Vizitoni: http://www.prive.al/
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.04.2019
  Kënga dedikuar nënës u bë mollë sherri mes Motrave Mustafa dhe Shyhrete Behlulit. Të parat pretendojnë që Behluli u vodhi idenë për këngën. Prive ju sjell dy ...
  • СКАЧАТЬ